Nova Ispitna pitanja PDF Ispis E-mail

Autoškola Capitol Hill omogućava usvajanje i provjeru znanja iz Prometnih propisa i sigurnosnih pravila uz pomoć računalnog programa i online ispita.

 

Novihpročišćenih 650 pitanja u izdanju HAK-a dostupna su kandidatima za provjeru znanja i pripremu ispita iz PPiSP. Testovi nisu načinjeni da bi se tim putem savladavali građu prometnih propisa , već kao provjera rupa u savladavanju svega naučenog. Stoga kada na neka pitanja niste ispravno odgovorili ponovo potražite taj dio u udžbeniku koji je osnova za vaše učenje i dodatno ga proučite. Na nastavi je moguće tražiti objašnjenje, na našim testu pojedina objašnjenja su ispisana na dnu uz odgovor, što je prednost takog programa. To ipak nije uvjek dovoljno nego je to pdsjetnik na koje se to poglavlje onosi. Svrha svega je ovladati temama koje će te kasnije koristiti kroz cijeli životClap

 

 

Nakon svakog predavanja kandidatima se omogućava provjera razine usvojenih znanja rješavanjem didaktičko metodičko oblikovanih pitanja.Imate li želju provjeriti razinu svojih vozačkih znanja prijavite sena našu e-mail adresu .Online testovi su šifrirani i dostupni samo polaznicima naše škole. Za sve one koji nisu u potrbnom vremenu usvojili potrebnu vještinu upravljanja vozilom, imamo i poseban program kondicione vožnje kao i mogućnost obnavljanja prometnih propisa.Cijene su ujednačene s ostalim šklama i sukladne propisima MUPa.